Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... Seriál začíná odchodem Mary Alice Youngové (Brenda...

Popis

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví...

Seriál začíná odchodem Mary Alice Youngové (Brenda Strongová) na onen svět. Ta opouští svůj dokonalý dům, který stojí na kouzelném předměstí a tím všechno skončí. V tuto chvíli nás přivádí do životů své rodiny, přátel a sousedů a ze svého nadhledu komentuje celé dění.

Okruh jejích přítelkyň na Wisteria Lane je pestrý. Susan Mayerová (Teri Hatcherová), rozvedená a osamělá matka, která pro lásku zachází až do krajnosti, Lynette Scavo (Felicity Huffmanová), která nedávno ukončila mateřskou dovolenou a vrací se do víru reklamní profese, Bree Van De Kampová (Marcia Crossová), čerstvá vdova závislá na steroidech a na svém dokonalém životě, Gabrielle Solisová(Eva Longoria), exmodelka, jež vlastní všechno, co kdy chtěla - bohatého muže, velký dům a dítě, které je součástí všech potíží a navíc není jisté, kdo je jeho skutečný otec. Rozvedená Edie Brittová (Nicollette Sheridanová), svobodná, kurážná skutečná realitní makléřka, jejíž život nenechá nikdo bez povšimnutí. Vstupuje nová Betty Applewhiteová (Alfre Woodardová) a její pohledný mladistvý syn, Mathew (Mehcad Brooks), který se uprostřed noci pohybuje záhadně v domě, který nikdy neviděli.

Pak jsou zde muži: Mike Delfino (Jamie Denton), údajně ovdovělý instalatér, který získal srdce Susan. Tom (Doug Savant), roztomilý manžel Lynetty, který se dobrovolně stane „matkou", tudíž se jeho žena může vrátit do práce. Gabriellina polovička - Carlos (Ricardo Antonio Chavira), který je nyní ve vězení a dozvídá se o manželčině nevěře s Johnem (Jesse Metcalfe), a manžel ovdovělé Mary Alice - Paul (Mark Moses), který prchá před démony minulosti.

Ze svého současného pohledu vidí Mary Alice daleko více věcí než dřív. Uvažuje o tom, že se o svá rozkošná tajemství, která skrývají sousedské zavřené dveře zdánlivě dokonalého amerického předměstí podělí s ostatními.