V dopravní špičce, když je dálnice plná aut, dochází k silnému zemětřesení, v jehož důsledku se zřítí dálniční most. V troskách vedle stovek jiných aut zůstane uvězněn i Buck Halm a manželka pastora Verumana Petra, která se vrací se synem Juliem,...

Popis

V dopravní špičce, když je dálnice plná aut, dochází k silnému zemětřesení, v jehož důsledku se zřítí dálniční most. V troskách vedle stovek jiných aut zůstane uvězněn i Buck Halm a manželka pastora Verumana Petra, která se vrací se synem Juliem, dcerou Katy a přítelkyní Jolandou z města od zubaře. Zemětřesení trvalo 810 vteřin, ale důsledky jsou hrůzné vše se bortí, všude je oheň, ozývají se výbuchy, křik a pláč. Okamžitě zasahují profesionální záchranáři, ale pomoci se snaží i spousta dobrovolníků. Jeden z nich prohledává sutiny a ve zdemolovaném autě najde zraněnou Katy.

Přivolaná pomoc objeví Julia a dvě mrtvé ženy, Petru a Jolandu. Pastor si doma dělá starosti a když se manželka s dětmi dlouho nevracejí, vydá se na místo katastrofy, kde se náhodou ocitne v blízkosti záchranného týmu, který po složitém vyprošťování předává těžce zraněného Julia ambulanci. Záchranáři vytáhnou z trosek mostu desítky zraněných a desítky mrtvých. Přímo úměrně plynoucímu času se snižuje šance, že by pod troskami mohl být ještě někdo živý. Jeden z šéfů zásahu vydává příkaz, aby se záchranné akce zastavily, protože už nemají smysl. Většina vyčerpaných a nevyspalých záchranářů odchází, několik z nich však z posledních sil hledá dál.