Želvy Ninja se vrací na velké plátno jako nikdy předtím. V novém akčním dobrodružství, animovaném pomocí moderní CGI (Computer Generated Image) technologie. Želvy porazily svého úhlavního nepřítele Trhače. Zdá se, že teď jim chybí důvod,...

Popis

Želvy Ninja se vrací na velké plátno jako nikdy předtím. V novém akčním dobrodružství, animovaném pomocí moderní CGI (Computer Generated Image) technologie.

Želvy porazily svého úhlavního nepřítele Trhače. Zdá se, že teď jim chybí důvod, který je držel pohromadě. Zatímco Mistr Tříska (Mako) se snaží udržet skupinu jednotnou, v New Yorku se začínají dít podivné věci. Tajemný průmyslník Maximillian J. Winters (Patrick Stewart) buduje soukromou armádu z tajemných starověkých monster. Leonardo (James Arnold Taylor), Michelangelo (Mikey Kelley), Donatello (Mitchell Whitfield) a Raphael (Nolan North) je dokážou porazit, jedině když budou držet při sobě. Staří přátelé April O’Neil (Sarah Michelle Gellar) a Casey Jones (Chris Evans) budou stát po jejich boku, když znovu změří síly s Foot klanem, který se dal do služeb Winterse.

Nejnovější postupy 3D počítačové animace dodávají novému želvímu dobrodružství čerstvou image pro 21. století.