Zejtra napořád
Typ:
film
Žánr:
komedie, akční, romantický
Délka:
98 min
Motto:
Každou noc milióny lidí usínají s tím, že změní svůj život.
Země:
Česká Republika/Slovensko, 2014
Petr Kraus cestuje po světě a podniká. Po dalším návratu domů se setká s lidmi, kterým dluží peníze a kteří už nechtějí dále čekat. Petr se dostane do problému a musí se vydat po republice, aby získal zpět potřebnou hotovost a splatil dluh, který...

Popis

Petr Kraus cestuje po světě a podniká. Po dalším návratu domů se setká s lidmi, kterým dluží peníze a kteří už nechtějí dále čekat. Petr se dostane do problému a musí se vydat po republice, aby získal zpět potřebnou hotovost a splatil dluh, který si vzal. Před cestou si ovšem stihne domluvit pár schůzek naslepo, protože má pocit, že zároveň zvládne vyřešit i svůj osobní život.

Petr vyrazí na svojí cestu za štěstím a řešením osobních problémů. Cesta ovšem neprobíhá zcela podle plánu a Petr se během pár dnů zamotává do problémů. Nejen že mu situaci komplikují vymahači, kteří se mu snaží jeho akci znepříjemnit a pozastavit, aby nestihl zaplatit včas, ale ani s dívkami to nejde tak, jak si Petr představoval. Hned při první schůzce zažije podivný večer a to ho čeká ještě hromada podobných situací. Nevypočitatelní stopaři, zvěř na silnici, strýc kleptoman a další komlikace, které si petr nepřipouštěl. Naštěstí má kolem sebe ještě pár přátel.

Pavla, který umí věci řešit s razancí torpéda a Terezu, dívku, která ví o Petrovi všechno. Jen z něj začíná být poslední dny trochu nervózní a Petr jí připravuje jednu težší zkoušku trpělivosti, než druhou. Petr má co dělat, aby se mu podařilo předat peníze včas a nepřijít při tom k úrazu. Uvědomí si, že všechno co hledal měl celou dobu na dosah. problém je, že mu dochází čas. Petr musí na letiště a stojí před rozhodnutím. Romantikcká roadmovie komedie vás proveze skrz Čechy a zabloudí i na Slovensko a možná ještě dál.