Zasažené srdce
Typ:
film
Žánr:
komedie, rodinný, romantický
Délka:
94 min
Rok:
1999
Pan Jacobs vlastní těžařskou firmu, která právě objevila pravděpodobně bohaté naleziště uhlí. Jacobs pověřuje syna Collina, aby pozemek koupil. Doprovázet ho má ambiciózní asistentka Veronica. Na místě v Alabamě se ukáže, že pozemky spravuje Ben...

Popis

Pan Jacobs vlastní těžařskou firmu, která právě objevila pravděpodobně bohaté naleziště uhlí. Jacobs pověřuje syna Collina, aby pozemek koupil. Doprovázet ho má ambiciózní asistentka Veronica. Na místě v Alabamě se ukáže, že pozemky spravuje Ben Owen, jeho dcera Tommy a její přítelkyně vozíčkářka Christy.

Pozemek je využíván zejména pro postižené děti, které tu mají svůj tábor. Zatímco Veronica využije první příležitosti, aby se mohla vrátit do New Yorku, Collin se pomalu seznamuje s místními obyvateli i s postiženými dětmi a začíná se s nimi sbližovat, stejně jako s Tommy. Když se Tommy dozví, pro jaký účel má Collin pozemek koupit, rozchází se s ním ve zlém. Její otec, který Collinovi předem prodej slíbil, však dodrží slovo a smlouva je podepsána.