Hlavní hrdina Yago vyrůstal celý svůj život v pralese s Gardelem, o kterém si myslí, že jeho otec. Když je mu 28 let, dozvěděl se pravdu, o tom, že je synem Franca Sirenia, boháče e je z Buenos Aires. V tu chvíli také poznává krásnou Morenu,...

Popis

Hlavní hrdina Yago vyrůstal celý svůj život v pralese s Gardelem, o kterém si myslí, že jeho otec. Když je mu 28 let, dozvěděl se pravdu, o tom, že je synem Franca Sirenia, boháče e je z Buenos Aires. V tu chvíli také poznává krásnou Morenu, která přijela do pralesa na prázdniny. Je zklamaná svým snoubencem Thomasem, který ji opustil před svatbou. Yago a Morena se do sebe na první pohled zamilují a prožijí kouzelné okamžiky. Jenže po prázdninách Morena odjíždí Yago jede za ní, ale hlavně za svým pravým otcem.

Yago se setkává s rodinou, která ho považovala za mrtvého, a čeká ho příjemné shledání. Kdo Yaga z duše nenávidí je hlava rodiny: Aldo Sirenio.zpět do Buenos Aires.

Ani Yago, ani jeho rodina netuší, že Franco stále žije, ale po nehodě ztratil paměť. Žije jako bezdomovec přezdívaný Plamínek.

Sluha Sireniových, Adolgo, přijde na to, že Lucio (bratr Yaga) je adoptovaný. Aldo se obává, že by mohl promluvit, a tak ho nechá zabít. A ještě nastraží past, aby byl ze zločinu obviněn Yago.Yaga odsoudí na 20 let.

Morena ale Yaga stále miluje. Jenže ten je ve vězení a Thomas ji citově vydírá, že kvůli ní skončil na vozíku, a tak si ho musí vzít....