Susan a Gary Wilsonovi se nastěhují do nového domu a zdá se, že nemohou být snad ani šťastnější. Zakrátko jim začne kalit radost nový soused Steve Glover. Vnucuje jim pomoc v domě, o kterou ho nežádali, a navíc na každém kroku Susan sleduje. Pak...

Popis

Susan a Gary Wilsonovi se nastěhují do nového domu a zdá se, že nemohou být snad ani šťastnější. Zakrátko jim začne kalit radost nový soused Steve Glover. Vnucuje jim pomoc v domě, o kterou ho nežádali, a navíc na každém kroku Susan sleduje. Pak mladá žena u souseda objeví tajně nahrané videokazety, které ji s manželem zachycují v nejintimnějších situacích. Wilsonovi se pokusí sousedovy agresivní aktivity zastavit úřední cestou, ale nepodaří se jim to.

Traumatizovaná Susan se proto rozhodne pro jediné možné řešení. Vše odhalit na veřejnosti a tak se pokusit prosadit zákon, které by případy videovoyeurství klasifikoval jako zločin. Drama bylo natočeno na základě skutečných událostí. Zákon, o který se Susan Wilsonová zasadila, byl v Louisianě schválen v červnu 1999. V lednu 2002 ale mělo zákony postihující videovoyeurství pouze pět amerických států.