Hrdinka komedie plné omylů, jednadvacetiletá April Burnsová (Katie Holmesová), je kalamitní typ. Když se rozhodne pozvat svou rodinu, žijící v Pensylvánii, na oslavu Dne díkůvzdání do svého bytečku na newyorské Lower East Side, také to podle toho...

Popis

Hrdinka komedie plné omylů, jednadvacetiletá April Burnsová (Katie Holmesová), je kalamitní typ. Když se rozhodne pozvat svou rodinu, žijící v Pensylvánii, na oslavu Dne díkůvzdání do svého bytečku na newyorské Lower East Side, také to podle toho vypadá.

Její přítel Bobby jí nabízí pomocnou ruku, ale April se rozhodne, že všechno připraví sama. Jenže nefunguje trouba a April začne řešit problém, co s desetikilovým krocanem, kterého je potřeba upéct. Zatímco April přemlouvá excentrického souseda, aby jí s krocanem pomohl, Burnsovi se vydávají autem na cestu.

Táta Jim (Oliver Platt) se snaží ostatní přesvědčit, že zažijí skvělý den, matka Joy (Patricia Clarksonová) však má své pochybnosti a mladší sourozenci i babička se na zadních sedadlech odevzdaně cpou chipsy a vědí své. Večeře s April určitě bude provázet nějaká pohroma.

Film Večeře s April získal nominaci na OSCARA v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Patricie Clarkson.