Útěk do ráje
Typ:
film
Žánr:
komedie
Délka:
113 min
Motto:
Pár cynických detektivů vyšetřuje zmizení klíčového svědka v případu pašování diamantů
Země:
USA, 1994
Erotický ráj, pašeráci diamantů a dvojice detektivů v kůži a řetězech, taková je zdařilá americká kombinace thrilleru a erotické komedie, natočená volně podle stejnojmenného románu Anne Riceová. Šimravě zábavný příběh vypráví o Fredu Laverym a...

Popis

Erotický ráj, pašeráci diamantů a dvojice detektivů v kůži a řetězech, taková je zdařilá americká kombinace thrilleru a erotické komedie, natočená volně podle stejnojmenného románu Anne Riceová.

Šimravě zábavný příběh vypráví o Fredu Laverym a Sheile Kingstonové, dvojici losangeleských detektivů, kteří pátrají po významných zlodějích a pašerácích diamantů Omarovi a jeho pomocnici Nině. To jsou zločinci nejen zkušení, ale také trochu záhadní, protože ačkoli je styl jejich práce dostatečně známý, ještě nikdo neviděl jejich tváře. A pak detektivové zjistí, že fotografovi Elliotu Slaterovi se náhodou podařilo Omara a Ninu vyfotografovat přímo v akci. Získat fotku však nebude snadné, protože Elliot právě odjel na dovolenou na ostrov Eden, kde se všechny erotické fantazie, zejména ty sado-masochistické, stávají skutečností. A tak detektivům nezbývá, než aby se v přestrojení za dominu a jejího otroka vydali na ostrov za Elliotem. V jejich patách míří na ostrov také maskovaný Omar s Ninou, kteří se dozvěděli o nebezpečně kompromitující fotografii. A teprve na ostrově to začíná být notně zamotané. Dvě dvojice bojují o důležitý negativ, Elliot bojuje o pozornost paní Lisy, která šéfuje ostrovu a do níž se zamiloval.