Píše se rok 1984 a život 16-roční Carrie Bradshaw není právě jednoduchý. Po smrti jejich matky je Carriena mladší sestra Dorritt (Stefania Owen), která není zrovna nejovladatelnější a jejich otec Tom (Matt Letscher) jen tak zvláda břemeno...

Popis

Píše se rok 1984 a život 16-roční Carrie Bradshaw není právě jednoduchý. Po smrti jejich matky je Carriena mladší sestra Dorritt (Stefania Owen), která není zrovna nejovladatelnější a jejich otec Tom (Matt Letscher) jen tak zvláda břemeno zodpovědnosti, kterou je povinnost vychovávat bez pomoci dvě dospívající dívky.

Náročné chvíle Carrie ulehčují její přátelé: sladká a usilovná Mouse (Ellen Wong), sarkastická a sebejistá Maggie (Katie Findlay) a citlivý Walt (Brendan Dooling). Život na předměstí v Connecticutu je však příliš jednotvárný nato, aby Carrie odpoutal od její každodenných starostí. Carrieiným jediným snem je dostat sa z předměstí pryč, a to i když do školy příde nový student Sebastian (Austin Butler), který svojim vzhledem a chování upoutá její pozornost a přinese trochu života do ospalého předměstí. Když Tom nabídne Carrie místo stážistky v právnické firmě na Manhattanu, Carrie neváhá a souhlasí. Světla a život New Yorku Carrie otevře oči a změní její pohled na svět. Zdrojem její inspirace se stane Larissa (Freema Agyeman), stylová editorka magazínu Interview, která stojí v centru jedinečné kultury a střetává se s pozoruhodnými lidmi. I když mají přátelé a rodina v Carrieiným srdci pevné místo, s Manhattanem, nejdůležitějším "mužem" v jejím životě, čeká na ní láska na první pohled.