Královna ročníku
Typ:
film
Žánr:
komedie, romantický
Délka:
108 min
Motto:
První ročník není procházka růžovým sadem...
Země:
USA, 2007
Se Sydney White je to trochu obráceně, než to to v Teenagerovských komediích bývá. Ona je ta, která nakonec skončí v objetí uhlazeného idola s IQ 300 (kterému v pokojíku jistě visí medaile z posledních pěti školních olympiád). Krom toho se ale...

Popis

Se Sydney White je to trochu obráceně, než to to v Teenagerovských komediích bývá. Ona je ta, která nakonec skončí v objetí uhlazeného idola s IQ 300 (kterému v pokojíku jistě visí medaile z posledních pěti školních olympiád). Krom toho se ale nic nemění a tak ani od nováčka s tváří Amandy Bynes nemusíte čekat nadstandardní výkony.

Sydney sice prvních pár chvil do oné školní elity patří, ale než si sama uvědomí, že upsala duši blonďatým ďáblům, dostane kopačky za přespřílišné slušňáctví. Záchranu najde na tom nejnepravděpodobnějším místě - v klubovně až po strop nacpaná nerdy a geeky všeho druhu.

Asi si dovedete představit to pozdvižení, které v takovém domě dívka na prahu dveří způsobí. Netrvá ale dlouho a partička mladíků se vzchopí, aby v dramatickém finále pomohla Sydney porazit středoškolské zlo.