Lance Huston říká, že kaskadér vstupuje do stínu smrti každý den, netuší, že je tak blízko pravdě, když se setkává s Ericem O´Byrne, nájemným vrahem, který ho má zabít. Smrt si přeje Erik i ti, co ho najali, protože při jednom kaskadérském kousku...

Popis

Lance Huston říká, že kaskadér vstupuje do stínu smrti každý den, netuší, že je tak blízko pravdě, když se setkává s Ericem O´Byrne, nájemným vrahem, který ho má zabít. Smrt si přeje Erik i ti, co ho najali, protože při jednom kaskadérském kousku s Lancem, zemřel jeho dlouholetý přítel Jimmy a Erik je jediným mužem, který tento úkol může vykonat. Pak se ale osobně setkává s Clarissou, Lanceovou milovanou dcerou, a jejím otcem.
Stává se součástí jejich života azískává víc důvěry. Lance Erikca učí kaskadérské triky a den ode dne jsou si blíž. Mladík brzy podlehne náklonosti ke Clarisse, odvážnému životnímu stylu kaskadéra a také zjišťuje, že Jimmy udělal chybu a zabil se sám. Eric stojí tváří v tvář nejtěžšímu rozhodnutí svého života. jak může ochránit svou novou rodinu, kterou miluje. Nájemný vrah, poslaný zabít veterána mezi hollywoodskými kaskadéry, se zamiluje do jeho dcery a rozhodne se sám stát kaskadérem.