Jeho okázalý život se obrátí vzhůru nohama a musí se rozhodnout, zda má následovat své srdce nebo pozlátko své kariéry. Starší sestra Sara je vášnivou fanynkou popového zpěváka Christophera Wilda. Doufá, že ho v L. A. alespoň zahlédne....

Popis

Jeho okázalý život se obrátí vzhůru nohama a musí se rozhodnout, zda má následovat své srdce nebo pozlátko své kariéry.

Starší sestra Sara je vášnivou fanynkou popového zpěváka Christophera Wilda. Doufá, že ho v L. A. alespoň zahlédne. Jessicu spíš zajímají známá místa města.

Krátce poté, co Olsonovi přijedou do Los Angeles, se Jessica díky nehodě s dveřmi seznámí s Christopherem. Nejžhavější hollywoodská hvězda musí Jessicu s pohmožděnou hlavou dovézt do nemocnice. Dojde mu, že poprvé po dlouhé době se může uvolnit a být sám sebou. Přestože Christopher už s nějakou dívkou chodí, přeskočí mezi ním a Jessicou jiskra. Poprosí ji ale, aby jejich dobrodružství zůstalo tajemstvím. Bojí se, že jakákoli zmínka v tisku o nich dvou by mohla zničit jeho kariéru. Přesto se ale objeví jejich společné fotografie a Christopher přátelství s Jessicou veřejně zapře. Čeká ho rozhodnutí, co je důležitější – zda být věrný sám sobě, nebo se stát filmovou hvězdou.