Hlavní postavou filmu Smrtící zásnuby je dětská lékařka Abby (Maria del Mar), která má vše - milujícího manžela Roberta (Joe Lando), dvě děti Maddy a Coreyho, práci, kterou má ráda a dům, kde může být se svou rodinou, na které jí tolik záleží....

Popis

Hlavní postavou filmu Smrtící zásnuby je dětská lékařka Abby (Maria del Mar), která má vše - milujícího manžela Roberta (Joe Lando), dvě děti Maddy a Coreyho, práci, kterou má ráda a dům, kde může být se svou rodinou, na které jí tolik záleží. Jednoho dne ji však unese mladý pár, který vyžaduje výkupné. Avšak nechce, aby o tom věděla policie. Vyšetřování se ujímá detektiv Burnsová (Amanda Tapping), ale neví, že se únosci ozvali. Robert, Abbyn manžel, je ochoten zaplatit, a tak kontaktuje Lestera Dantona (Paul McGillion), svého přítele, který pracuje v bance, aby mu umožnil vybrat z konta milion dolarů. Robert poté zaplatí únoscům peníze.

Abby se podaří utéct, ale během jejího útěku umírá mladá únoskyně Sally. Abby se dostává do nemocnice, kde se o zaplacených penězích dozvídá i detektiv Burnsová. Abby se snaží vrátit do normálního života, ale je to pro ni těžké. Musí pořád myslet na Sally, která jí připomíná její dceru Maddy, jež je ve stejném věku, jako byla Sally. Když se zdá, že vše je v pořádku, postupně se začíná hroutit svět celé rodiny. Objevuje se finanční krize, kterou se Robert snaží vyřešit prodejem lodí svému někdejšímu konkurentovi Crawfordovi (Peter DeLuise), ale když má dojít k obchodu - Crawford je nalezen mrtev.

Stejně tak je zabit Lester, který je už delší dobou pohřešován. Abby ztrácí své pacienty, kteří pod vlivem či jistým nátlakem odcházejí se svými dětmi k jiným pediatrům. Maddy si našla nového přítele Nicka, který se ze začátku zdá jako fajn kluk, ale s postupem času se zjišťuje, že není tak nevinný, jak se zdá. Vychází najevo, že on je tím druhým únoscem, který po Sallině smrti odjel z místa činu, a teď se mstí za to, že zemřela. Naštěstí je však dopaden policisty vedenými detektivem Burnsovou.