Hrdina italské komedie stavební podnikatel Mattio se ocitne v maléru kvůli načerno zaměstnanému Egypťanovi Kamalovi. Poté, co se muž v práci zraní, je nucen místo něho absolvovat kurz na výrobu čokolády. Dvojí život mu však přinese nečekané...

Popis

Hrdina italské komedie stavební podnikatel Mattio se ocitne v maléru kvůli načerno zaměstnanému Egypťanovi Kamalovi. Poté, co se muž v práci zraní, je nucen místo něho absolvovat kurz na výrobu čokolády. Dvojí život mu však přinese nečekané ovoce.

V italské komedii režiséra Claudia Cupelliniho sledujeme třicátníka Mattia, který má našlápnuto na slibnou kariéru a právě se mu nadosah rýsuje velký stavební kontrakt. Jenže než se naděje, má na krku taky pořádný problém. Egyptský dělník, který je v zemi ilegálně a Mattio ho zaměstnává načerno, spadne ze střechy, zraní se a skončí v nemocnici, zrovna když vyhrál účast v soutěži na výrobu cukrovinek. Kamal, který měl doma cukrárnu, totiž z celého srdce touží po tom, aby začal v Itálii nový život jako výrobce čokolády. Proto chce získat potřebné osvědčení a v soutěži vyhrát peníze do začátku. A Mattiovi nakonec nezbude nic jiného, než aby se za Kamala vydával a místo něho se zúčastnil kurzu na přípravu čokolády. Netuší ovšem, koho tam potká a co mu dvojí život přinese.