RRRrrrr!!!
Typ:
film
Žánr:
komedie, rodinný
Délka:
94 min
Motto:
Prrráhistorická komedie od režiséra filmu Asterix a Obelix...
Země:
Francie, 2004
Před 35 000 lety, v časech, kdy boj o oheň už byl skončen, přišel na řadu šampon! Šampon, kvůli kterému byl spáchán první zločin v dějinách lidstva. Dva pravěké kmeny, Špinavovlasatí a Čistovlasatí žijí v harmonii a míru až do chvíle, když si...

Popis

Před 35 000 lety, v časech, kdy boj o oheň už byl skončen, přišel na řadu šampon! Šampon, kvůli kterému byl spáchán první zločin v dějinách lidstva. Dva pravěké kmeny, Špinavovlasatí a Čistovlasatí žijí v harmonii a míru až do chvíle, když si Špinavovlasatí uvědomí, že jsou od sousedního kmene značně odlišní…, a to čistotou vlasů. Čistovlasatí se však o tajnou pěnivou recepturu nehodlají dělit... Čistovlasatí až doposud žili klidný, šťastný a čistý život.

Nikoho z nich nenapadlo, že by jim mohl někdo závidět krásné čisté vlasy. Dokonce ani špinavý a smradlavý sousední kmen Špinavovlasatých. Ale jednou v noci se to stalo. Poprvé v historii lidstva byl spáchán zločin. Člověk zabil člověka… Co bylo motivem? Kdo vyřeší tuto záhadu? Co když je tato vražda pouze začátkem hrůzostrašné série? Všechny tyto otázky začínají řešit prehistoričtí vyšetřovatelé. Začíná pravěká špionáž a s ní přichází i první vyšetřovaný zločin v dějinách lidstva. Zažijete první výslechy, sledování a podezřívání.

V bláznivé komedii režiséra Chabata vstoupíte do prehistorické doby, kdy byla placená starostlivost o děti nutností, profesionální volejbal zábavou a sledování nástěnných maleb samozřejmostí jako je nyní sledování TV. Nelekněte se hrůzostrašných zvuků vycházejících z jeskyní. Podmínky základních lidských potřeb byly před 35 000 lety nedokonalé.