Příběh dalšího animovaného filmu z produkce studia Walt Disney se točí okolo Lewise – geniálního kluka se zálibou v šikovných technických vychytávkách a obrovskou touhou najít rodinu, kterou nikdy neměl možnost poznat. Jeho nezdolné hledání jej...

Popis

Příběh dalšího animovaného filmu z produkce studia Walt Disney se točí okolo Lewise – geniálního kluka se zálibou v šikovných technických vychytávkách a obrovskou touhou najít rodinu, kterou nikdy neměl možnost poznat. Jeho nezdolné hledání jej jednoho dne zavede na místo, které by si nedokázal představit ani v nejdivočejších snech – do budoucnosti, kde už termín „nemožné“ dávno zmizel ze slovníku.

Když se Lewis setká s podivným cizincem jménem Wilbur Robinson, čeká jej nejen fantastická cesta časoprostorem, ale také setkání s rodinou Robinsonových, která mu pomůže objevit celou řadu úžasných tajemství o jeho vlastních neomezených schopnostech. Neskutečný výlet jej ale také přivede do konfliktu s padouchem, která dělá zlu špatné jméno: neschopným Bowler Hat Guyem, jež Lewise připraví o jedinou možnost, jak se vrátit domů. Film Robinsonovi, který je plný nezapomenutelných postav, chytrých vynálezů, klasických padouchů a dechberoucích rošťáren, vypráví příběh o víře v rodinu, sebe samého a nadějnou budoucnost.

V českém znění:
Marcela Peňázová (Milred), Jiří Köhler (Lewis), Robin Pařík (Wilbur), Josef Tuček (Kuba), Marcel Rošetzký (Pan Harrington a Reportér), Pavla Rychlá (Paní Harringtonová), Jana Altmannová (Bábi Lucina), Mojmír Maděrič (Učitel Willerstein), Miroslav Táborský (Buřinkáč), Dalibor Gondík (Karel), Miroslav Etzler (Cornelius).