Ranaři
Typ:
seriál
Žánr:
drama, mystery, kriminální
Délka:
44 min
Motto:
Aby mohli odhalovat nelegální činnost gangů, musejí pracovat v utajení. Každý den jim hrozí nebezpečí, že jejich identita bude prozrazena.
Země:
Australie, 1998
Stingers (Ranaři) je seriál inspirovaný skutečnými událostmi a jako takový se dá jen těžko zařadit do škatulky klasických kriminálních cyklů. Přibližuje nám svět tajných policistů, kteří proti zločinu bojují jeho vlastními zbraněmi. Stingers...

Popis

Stingers (Ranaři) je seriál inspirovaný skutečnými událostmi a jako takový se dá jen těžko zařadit do škatulky klasických kriminálních cyklů. Přibližuje nám svět tajných policistů, kteří proti zločinu bojují jeho vlastními zbraněmi. Stingers chrání náš klid bez odznaku na hrudi a často bez jakékoliv ochrany.

Seriál z produkce Beyond Simpson Le Mesurier (Halifax f. p.) sleduje životy pěti agentů. Jejich cesty se spojily ve společné poslání, kdy osamoceni bojují proti světu z druhé strany zákona. Zločinci si již nemohou být jisti, zda se sami nestanou obětí vlastních intrik. Jak snadné je ocitnout se v pasti toho, koho jste považovali za nebližšího přítele! Lži, podvody, manipulace, dvojitá identita, to jsou nástroje, se kterými pracují hrdinové seriálu Stingers.

Stingers svou identitu neskrývají pouze před zločinci. Jen málokdo z jejich nejbližšího okolí zná jejich skutečná jména. Ve světě, kde se pohybují, je to tak zkrátka bezpečnější. Jejich práce se řídí přísnými pravidly. Na světě je skutečně jen hrstka lidí, kteří ví, kdo jsou „Stingers", proč, zač a co dělají. Jejich životy se podobají spíše nekonečnému tanci na ostří nože než běžné policejní práci. Jaké jsou jejich motivy pustit se do tak nerovného boje s tak obrovským osobním nasazením?