Benjamin Kort při cestě od manželčiných rodičů havaruje jede rychle a v lijáku se před autem objeví skupina mladíků, z nichž jeden náhle padá. Ben ve snaze vyhnout se tělu narazí do mostního oblouku V nemocnici je ošetřen a brzy se dozvídá, že...

Popis

Benjamin Kort při cestě od manželčiných rodičů havaruje jede rychle a v lijáku se před autem objeví skupina mladíků, z nichž jeden náhle padá. Ben ve snaze vyhnout se tělu narazí do mostního oblouku V nemocnici je ošetřen a brzy se dozvídá, že manželka Karen zemřela, její sestra Anja má četné komplikované zlomeniny a syn Jonathan naštěstí vyvázl bez zranění.

Hned po pohřbu se Karenini rodiče pokoušejí k sobě dostat chlapce, s čímž Ben nesouhlasí. Jonathan po neštěstí zcela přestal mluvit, jen ze spaní volá maminku. Karenin otec zajde tak daleko, že na Bena podá žalobu pro zabití z nedbalosti.Benův advokát hledá svědky, kteří viděli na silnici skupinu mladíků. Navzdory pátrání soukromého detektiva ale nikoho nenajde. Anja navíc písemně vypoví, že žádné postavy na silnici neviděla.