Tento americký seriál je spin-off vytvořený k seriálu Chirurgové (Grey's Anatomy). Doktorka, zabývající se gynekologií a genetikou, Addison Montgomery (Kate Walsh) opouští nemocnici Seattle Grace Hospital a stěhuje se do Los Angeles, kde...

Popis

Tento americký seriál je spin-off vytvořený k seriálu Chirurgové (Grey's Anatomy). Doktorka, zabývající se gynekologií a genetikou, Addison Montgomery (Kate Walsh) opouští nemocnici Seattle Grace Hospital a stěhuje se do Los Angeles, kde nastupuje na soukromou kliniku. Její dlouholetá přítelkyně a také lékařka specializující se na umělé oplodnění, Naomi, se rozvedla se Samem (také lékařem) a potřebuje Addison. Proto jí Naomi sežene místo na její soukromé klinice, kde Addison začíná řešit své vlastní případy ovšem už ne na operačním sále. Ikdyž zde své chirurgické schopnosti nebude mít možnost využít moc často, mnohdy se jí budou hodit.

Na klinice pracuje také psycholožka Violet, záletnický pediatr Cooper, velmi atraktivní Pete zabívající se akupunkturou a mladý Dell, který na klinice pracuje jako recepční, ale později mu dá Addison možnost, aby mohl v praxi uplatnit své gynekologické znalosti a dovednosti.