Mladá advokátka Sarah Werner má život pevně ve svých rukou. Kariéra běží přesně podle plánu a stejně hladce jako její spokojený vztah s kolegou Thomasem Barthem. To vše se ovšem změní ve chvíli, kdy je Sarah pověřena případem Davida Kowitze....

Popis

Mladá advokátka Sarah Werner má život pevně ve svých rukou. Kariéra běží přesně podle plánu a stejně hladce jako její spokojený vztah s kolegou Thomasem Barthem. To vše se ovšem změní ve chvíli, kdy je Sarah pověřena případem Davida Kowitze. Tento atraktivní muž je tanečníkem v mužské striptýzové skupině "Die Traumprinzen" (Snoví princové) a je podezřelý z vraždy. Obžaloba ho viní, že zabil mladou ženu, kterou byl krátce před její smrtí spatřen v hotelu. Navíc byla krátce před smrtí zachycena na polaroidové fotografii, která byla nalezena u Davida. Ten však vinu popírá. Sarah začne na případu pracovat a velmi brzy začne kouzlu pohledného striptéra podléhat více, než je v případě jeho obhájkyně zdrávo. A tak, ačkoli okolnosti stále silněji mluví v Davidův neprospěch a navíc dojde k další vraždě, a to v době na kterou David nemá alibi, Sarah nejen věří v jeho nevinu, ale probouzí se v ní vášeň, kterou do té doby ve vztahu s Thomasem nepoznala. Důkazy, které se objevují, vnáší do případu další zmatek, kdy se vedle Davida objeví další podezřelý, jeho kolega ze striptýzové show, nesmělý a uzavřený Mike.

Když dojde ke třetí vraždě, opět zdokumentované na polaroidové fotografii, je Sarah v šoku. Obětí se totiž stala její nejlepší přítelkyně Melanie a navíc byla zardoušena šátkem, který dostala od Sarah. Právní zástupkyně dostane strach, bude snad další obětí vraha ona sama? Je rozhodnuta případu se vzdát, ale pak objeví další šokující detail. Manažerka striptýzové show Iris Manthey kromě taneční show zprostředkovaně nabízela své "Snové prince" publiku jako prostituty a pak je za pomoci polaroidových fotografií vydírala. Sarah je opět připravena bojovat o Davidovu svobodu. Netuší, že se tak ocitá ve smrtelném nebezpečí.