Osmiletý Brent jede poprvé v životě na letní tábor pro malé kovboje, zatímco jeho starší bratr Brooke tam bude pracovat jako vedoucí. Tenhle tábor se stal jakousi rodinnou tradicí, ale Brent si zpočátku neumí mezi ostatními kluky najít přítele....

Popis

Osmiletý Brent jede poprvé v životě na letní tábor pro malé kovboje, zatímco jeho starší bratr Brooke tam bude pracovat jako vedoucí. Tenhle tábor se stal jakousi rodinnou tradicí, ale Brent si zpočátku neumí mezi ostatními kluky najít přítele.

Teprve když pozná ostýchavého Jerryho, stanou se z nich nerozluční kamarádi. Ani Brooke si zprvu neví se svou novou pozicí rady, zvlášť když se proti němu tvrdě postaví Mike, zaštítěný rváčem Badem. Bratři se semknou a s pomocí vedoucího tábora Travise najdou způsob, jak překlenout rozpory a odkázat surovce do patřičných mezí.

Brooke se navíc sblíží s půvabnou Donnou a pobyt na táboře vrcholí soutěží v jízdě na kánojích a v rybaření pod nádherným panoramatem arizonských hor. Na tohle prázdninové dobrodružství žádný z jeho účastníků nezapomene.Ve filmu režiséra Joeya Travolty hrají Morgan Fairchild, Greg Evigan, Lee Majors a další.