Zchátralé policejní oddělení se po příchodu Roberta Sluníčka snaží pod jeho vedením stát vzorným. Moc byste tu toho opravdu nenašli. Hlavní slovo zde má poručík Sluníčko, který neustále usiluje o povýšení. Nadporučík Čermák Bohumil byl po jeho...

Popis

Zchátralé policejní oddělení se po příchodu Roberta Sluníčka snaží pod jeho vedením stát vzorným.

Moc byste tu toho opravdu nenašli. Hlavní slovo zde má poručík Sluníčko, který neustále usiluje o povýšení. Nadporučík Čermák Bohumil byl po jeho příchodu zbaven velení a nyní zastává funkci zástupce velitele, nadstrážmistr Kubele trpí agresivními sklony a chtěl by zemřít v akci. Nadstrážmistr Zajíček si ve volném čase povídá s bramborami a Karel Chroust (Háma) šmíruje při sprchování sex. symbol oddělení Matuškovou a pak mívá problémy se zrakem.

Tým popletů ale postupem času začíná mít úspěchy a tak je Sluníčkovo povýšení a Čermákův návrat na velitelskou židli najednou na dosah ruky. Naskytnutou šanci ale vždy záhy zhatí buď nešťastná náhoda, nebo samotní podřízení. Celé úsilí tak přijde vniveč a povedený policejní sbor musí znovu projevit svůj osobitý talent.

Policisté tak ve snaze vše předešlé napravit prožijí mnohá dobrodružství a musí si poradit s nejednou nevšední situací. Jsou tak například donuceni získat zpět řetízek dcery nadřízeného Kulicha, který jeden z policistů pozřel při svačině, odstranit agresivního kozla z kolejí, setkají se i s povedeným párkem důchodců, kteří se vloupali do sexshopu. Na řadu přijde i malování, kurz tance a výuka cizích jazyků.