Když jste nejdrsnější polda ve městě, je pro vás představa, že se vám do rodiny coby švagr nakvartýruje prťavý a užvaněný idiot, něco jako oživlá noční můra. Jenže jak nazvat situaci, když se ten samý člověk má stát vaším kolegou? Na něco tak...

Popis

Když jste nejdrsnější polda ve městě, je pro vás představa, že se vám do rodiny coby švagr nakvartýruje prťavý a užvaněný idiot, něco jako oživlá noční můra. Jenže jak nazvat situaci, když se ten samý člověk má stát vaším kolegou? Na něco tak strašlivého už ani v pekle nemají slovník. Akční komedie Poldův švagr vám dokáže, že řešit se dají i situace, které jsou na první pohled neřešitelné.

Ben Barber (Kevin Hart) má čerstvý diplom z policejní akademie a vyhlídku na šťastný život po boku krásné Angely. Její brácha James Payton (Ice Cube) z toho není ani trochu nadšený, ale když už se mu nepodařilo sestře svatbu rozmluvit, rozhodne se z Bena udělat pořádného chlapa. Respektive se o to aspoň pokusit. Jako elitního detektiva atlantské policie Jamese nadřízení vyšlou do Miami, aby přímo u zdroje zatípnul dopravu drog do země. Jeho cílem je údajný narkobaron Antonio Pope (Benjamin Bratt). Právě tuhle akci zvolí James jako školu života pro svého budoucího švagra. Kdyby jen tušil, co všechno bude muset kvůli tomuhle rozhodnutí skousnout, určitě by si to rozmyslel.

Nejenže musí řešit nepřetržitou sérii většinou strašlivých průšvihů, ale navíc má co dělat, aby jeho sestra neovdověla dřív, než se vůbec stačí provdat. „Věřím, že diváci budou nadšení. Spousta filmů funguje v trailerech, ale když se pak přijdete podívat na celý film, smějete se jen scénám, které jste viděli v upoutávkách. V tomhle směru naše komedie určitě příjemně překvapí,“ slibuje herec Ice Cube.