Malý, bezstarostný rybí kluk Panki se s rodiči přestěhuje na nový korálový útes. Jeho život se změní v okamžiku, kdy tátu a mámu polapí do sítě rybáři. Od této chvíle se o sebe musí Panki postarat úplně sám. Naštěstí si na novém místě najde...

Popis

Malý, bezstarostný rybí kluk Panki se s rodiči přestěhuje na nový korálový útes. Jeho život se změní v okamžiku, kdy tátu a mámu polapí do sítě rybáři. Od této chvíle se o sebe musí Panki postarat úplně sám. Naštěstí si na novém místě najde rychle spoustu kamarádů, se kterými vymýšlejí jednu lumpárnu za druhou.

Jednoho dne ale Panki spatří Kordelii – tu nejkrásnější rybí slečnu, jakou kdy potkal. Zamiluje se do ní - ale zdaleka není jediný, komu se Kordelie líbí. Útesu vládne nebezpečný žralok Troy se svou partou stejně zubatých kamarádů. Ten slíbil, že neublíží žádné rybce, když si ho Kordelie vezme. S tím se ale statečný hrdina nehodlá smířit a rozhodne se s Troyem bojovat. Dokáže tak malá rybka získat lásku své vyvolené a zároveň ji i domovský útes ochránit před divokým žralokem?

Zapomeňte na filmy Hledá se Nemo a Příběh žraloka! Strhující a vtipná animovaná 3-D pohádka pro malé i velké diváky vznikla v produkci USA a Jižní Koreje a navazuje na to nejlepší, co vzniklo v obou impériích animované zábavy. Spojuje cit pro oslovení diváka a rozvíjení příběhu, příznačný pro americké projekty, a legendární vizuální dynamiku korejských snímků.

V českém znění:
Jan Dolanský (Panki), Lucie Vondráčková (Kordelie), Petr Čtvrtníček (Troy), Petr Rychlý (Dylen), Jiří Hromada (Nerissa), Jiří Lábus (Viktor), Miluše Šplechtová (Pearl), Tomáš Trapl (krabík Max), Pavel Tesař (Igor)