Cestující
Typ:
film
Žánr:
thriller, drama, mystery, romantický
Délka:
89 min
Země:
USA/Kanada, 2008
Terapeutka Claire se stará o pasažéry, kteří přežili letecké neštěstí, a s jedním z nich se sblíží. Pak však začnou cestující tajemně mizet a Eric by o tom mohl leccos vědět. V hlavních rolích mysteriózního thrilleru uvidíme Anne Hathaway a...

Popis

Terapeutka Claire se stará o pasažéry, kteří přežili letecké neštěstí, a s jedním z nich se sblíží. Pak však začnou cestující tajemně mizet a Eric by o tom mohl leccos vědět. V hlavních rolích mysteriózního thrilleru uvidíme Anne Hathaway a Patricka Wilsona.

Po leteckém neštěstí dostane mladá terapeutka Claire Summersová (Anne Hathaway) od svého učitele (André Braugher) úkol pohovořit si s pasažéry, kteří tragédii přežili. Cestující se s ní dělí o vzpomínky na děsivou nehodu a někteří se zmiňují o výbuchu, který však aerolinie popírají. Claire věnuje největší zájem uzavřenému Ericovi (Patrick Wilson) a i když ví, že to není profesionální, pracovní vztah přeroste v milostný poměr. Poté však cestující začínají jeden po druhém tajemně mizet a v Claire sílí podezření, že právě Eric by mohl znát odpovědi na všechny otázky. Rozhodne se proto, že odhalí pravdu za jakoukoliv cenu.