Osud svede dohromady tři mladé ženy: majitelku autoservisu Christinu Rabeovou, bohatou rozvedenou milionářku Franzisku Borgardtovou a začínající policistku Lenu Heitmannovou. Aniž by se dříve znaly, připletou se do případu vyloupení banky každá z...

Popis

Osud svede dohromady tři mladé ženy: majitelku autoservisu Christinu Rabeovou, bohatou rozvedenou milionářku Franzisku Borgardtovou a začínající policistku Lenu Heitmannovou. Aniž by se dříve znaly, připletou se do případu vyloupení banky každá z jiných důvodů a nakonec jsou pronásledovány jako podezřelé. Dívky prchají před komisařem Kerberem, který byl s lupičem, Christininým přítelem, smluven a kterého zastřelil, a před vojáky.

Na útěku zažívají spoustu nebezpečných situací a musejí vynaložit veškeré své úsilí a spojit své síly, aby se jim podařilo utéci. Nakonec jsou však přece jen chyceny. Po zatčení si je z komisařství odvádí muž jménem Grossmann ze zvláštních úkolů. Ten má na starosti řešení delikátních situací, se kterými si policie neví rady. Při tom je nutné občas i obejít zákony Grossmann je přesvědčen, že tyto tři mladé ženy, ač rozdílné, se skvěle doplňují a mohly by se stát jeho spolupracovnicemi specialistkami na podobné případy.