Španělská komedie režiséra Antonia Del Reala vypráví o nezvedeném Pelayovi, který po jednom ze svých kousků musí odejít z městečka v Asturii do Madridu.Pošlou ho ke strýci Lorenzovi, úspěšnému obchodníkovi, který z rodného hnízda vyletěl před 40...

Popis

Španělská komedie režiséra Antonia Del Reala vypráví o nezvedeném Pelayovi, který po jednom ze svých kousků musí odejít z městečka v Asturii do Madridu.

Pošlou ho ke strýci Lorenzovi, úspěšnému obchodníkovi, který z rodného hnízda vyletěl před 40 lety. Jenže se ukáže, že strýc je ve skutečnosti manažerem bezvýznamné skupiny tanečníků a touží po jediném - oženit se s Palmirou, majitelkou kabaretu, v němž jeho chlapci vystupují. Pelayův příjezd převrátí strýcův život vzhůru nohama, mladík však naplní svůj sen stát se mužem. O panictví přijde v náruči prostitutky Claudie, do níž se beznadějně zamiluje. Lorenco se snaží zachránit sebe i taneční skupinu tím, že založí agenturu Iberian Macho nabízející služby gigolů. A k všeobecnému překvapení se nezkušený mladíček Pelayo stane jedním z nejdivočejších a nejžádanějších „hřebců“ v Madridu. Jako gigolo pronikne do různých společenských vrstev a prožije řadu absurdních situací.