Očistec
Typ:
film
Žánr:
horor, fantasy, western, tv film
Délka:
94 min
Země:
USA, 1999
Kdesi uprostřed zapomenuté země, kde lišky dávají dobrou noc, leží malé městečko Refuge. Šerif ani jeho zástupce tu u pasu nenosí zbraň. Když se dobře rozhlédnete tak zjistíte, že tu nemají ani vězení. A to všechno proto, že zločin a...

Popis

Kdesi uprostřed zapomenuté země, kde lišky dávají dobrou noc, leží malé městečko Refuge. Šerif ani jeho zástupce tu u pasu nenosí zbraň. Když se dobře rozhlédnete tak zjistíte, že tu nemají ani vězení.

A to všechno proto, že zločin a vyřizování si účtů se zbraní v ruce nepatří k založení místních spořádaných občanů. Zůstaňte zde o trochu déle a zjistíte, kdo ve skutečnosti někteří z mírumilovných usedlíků skutečně jsou. Divoký Bill Hickok. Doc Holliday. Jesse James. Billy The Kid.Všichni dávno mrtví.

Ti všichni získali jedinečnou možnost napravit svou zločineckou minulost. A ti všichni podstoupí těžkou zkoušku ve chvíli, kdy do města přijíždí Blackjack se svým krvelačným gangem.Sam Shepard, Eric Roberts, Randy Quaid, Peter Stormare, Brad Rowe a Donnie Wahlberg v hlavních rolích tvoří skvělý tým kovbojských legend čelících zlu, kdesi na západ od Pecos ... a na jih od věčnosti.