Hotel Grand Waimea, luxusní havajská rezidence, slouží výhradně jako útočiště a místo oddychu pro zámožné, mocné a krásné klienty. Rodilý Havajan Jason Matthews, který pracuje v hotelu jako zástupce ředitele, se svědomitě stará o to, aby všichni...

Popis

Hotel Grand Waimea, luxusní havajská rezidence, slouží výhradně jako útočiště a místo oddychu pro zámožné, mocné a krásné klienty. Rodilý Havajan Jason Matthews, který pracuje v hotelu jako zástupce ředitele, se svědomitě stará o to, aby všichni prominentní návštěvnicí dostali to, oč žádají. Avšak s příchodem jeho bývalé milenky Nicole Booth na post ředitelky pro vztahy s klienty se jeho život od základu mění. Majitel hotelu Vincent Colville je o jejich společné minulosti obeznámen a nehodlá připustit, aby jen v nejmenším ohrozila jejich pracovní vztahy a chod dobře vynášejícího podniku.

Personál hotelu není o nic méně ztřeštěný a nespoutaný než zhýčkaná klientela přijíždějící zotavit své nervy z náročného života v luxusu. Potkáte zde věrné přátele, falešné umělce, hledače vzrušení a notorické snílky toužící po životě v ráji. Servírka M. J. Bevans, Jasonova spolubydlící a dívka, se kterou má téměř sesterský vztah, nesní o ničem jiném, než jak s vlastním designem vtrhnout do světa módy a dobýt celý svět. Chris Remsen provozuje společnost na adrenalinové sporty a aktivity v přírodě. Jeho klientela se rekrutuje jak jinak výhradně z hostů hotelu Waimea. Barman Frankie Seau se stará o přísun tekutina a blaho duše životem sužovaných boháčů. Gabriel Miller pracuje v hotelovém bazénu jako plavčík, ale svou budoucnost spatřuje spíše v kariéře profesionálního surfaře než svůdce stárnoucích paniček. Bývalá kouzelnice a falešná umělkyně Tessa Lewis se tak úplně nezpronevěřila svému řemeslu, když začala pracovat jako hotelové vrátná. Schopnost manipulovat a čarovat spojila s bystrým zrakem a úsudkem. Neunikne jí žádná informace, která by se dala využít k vlastnímu prospěchu. Intriky a vzrušení je zkrátka zahrnuto ve službách hotelu.

Seriál North Shore měl premiéru 14. června 2004, celkem bylo natočeno 21 epizod, z nichž poslední nebyla nikdy odvysílána.