Nana Osaki je punková zpěvačka která chce debutovat se svou kapelou, Black Stones (Blast) kde je hlavní zpěvačkou a její přítel Ren je bassista. Nana s Renem žije už od šestnácti. Když je Renovi nabídnuta možnost debutu v Tokiu jako člen...

Popis

Nana Osaki je punková zpěvačka která chce debutovat se svou kapelou, Black Stones (Blast) kde je hlavní zpěvačkou a její přítel Ren je bassista. Nana s Renem žije už od šestnácti. Když je Renovi nabídnuta možnost debutu v Tokiu jako člen populární skupiny Trapnest, Nan se rozhodne pokračovat s Blast ve vlastní kariéře namísto aby následovala Rena. Nakonec ve dvaceti letech odchází do Tokia začít svou hudební kariéru.

Nana Komatsu, druhá Nana, má ve zvyku se stále zamilovávat na první pohled a je závislá na pomoci druhých lidí. Když se její přátelé a její přítel odjedou do Tokia, se rozhodne k nim po roce ve dvaceti letech, kdy našetří dost peněz připojit.

Dvě Nany se setkají náhodou při cestě do Tokia ve vlaku. Shodou náhod začnou spolu žít v pronajatém bytě číslo 707. Přestože mají kontrastní osobnosti a ideály se stanou blízkými kamarádkami. Nana Osaki dá Nane Komatsu přezdívku Hachi (jako Hachiko, protože je jako pes a také proto, že hachi znamená v japonštině 8 a nana 7)

Zatímco Blast začne získávat na popularitě, dvě Nany čelí mnoha problémům se ohledně přátelství a romantiky.

Příběh Nany se točí kolem romantiky, přátelství a vztahu obou postav. Zatímco jedna Nana hledá slávu a uznání, druhá hledá lásku a štěstí.