Dva roky poté, co se dala různorodá rodina dohromady, se její život vrátil do normálu. Záhy ale vypukne chaos. Komedie nabitá gagy, pointami a turbulencí, na jakou jsme zvyklí už z prvního Kohouta na víně.Kdo řekl, že je různorodá rodina bez...

Popis

Dva roky poté, co se dala různorodá rodina dohromady, se její život vrátil do normálu. Záhy ale vypukne chaos. Komedie nabitá gagy, pointami a turbulencí, na jakou jsme zvyklí už z prvního Kohouta na víně.

Kdo řekl, že je různorodá rodina bez problémů? Od doby, kdy se Henry, Katharina, Trisan a Magdalena stali rodinou, uběhly dva roky. Poté, co se každodenní život vrátil do zajetých kolejí, ale vypukne chaos. Henry začíná kariéru jako filmový producent a na svém prvním snímku musí pracovat s excentrickým mladým hercem Matthiasem Schweighöferem. Katharina mezitím porodila chlapečka Louise a snaží se svou roli matky a ženy v domácnosti zvládat, jak nejlépe dokáže. Obviňuje však Henryho, že se zříká zodpovědnosti a hledá si vlastní byt. Tristan se potýká s krizí středního věku a Charlotte ho opustila kvůli práci v zahraničí. Přesto si Tristan nově nabytou svobodu užívá a dokonce si najde i novou mladou přítelkyni Annu. Přistěhuje se k Henrymu, zatímco Katharina se stěhuje pryč.