Reportérka Angela Vidal (Jennifer Carpenter) a její kameraman Scott (Steve Harris), kteří natáčejí reality TV show o lidech, pracujících v noci, zatímco ostatní spí, jsou přiděleni na noční službu se dvěma hasiči na služebně v Los Angeles. V...

Popis

Reportérka Angela Vidal (Jennifer Carpenter) a její kameraman Scott (Steve Harris), kteří natáčejí reality TV show o lidech, pracujících v noci, zatímco ostatní spí, jsou přiděleni na noční službu se dvěma hasiči na služebně v Los Angeles. V průběhu noci se nic zajímavého neděje, dokud neobdrží telefonát z malého činžovního domu na okraji města. Tam se setkají s policisty, kteří přijeli kvůli děsivým výkřikům z bytu ve třetím patře. Angela a Scott, kteří mají konečně možnost natočit něco zajímavého, jsou odhodláni udělat pro své natáčení cokoliv.

V bytě narazí na starou ženu v županu, jak osamocena postává ve tmě. Je celá od krve, dýchá rychle a sípavě. Zdá se, že je zraněná či nemocná. A když se k ní přiblíží policista, aby jí pomohl, náhle na něj zaútočí...zuby.

Ostatní přítomní ženu zneškodní a pokoušejí se zraněnému policistovi pomoci. Ale když se pokusí budovu opustit, zjistí, že byla prohlášena za karanténní oblast a uzavřena. Všechny východy jsou zapečetěné a hlídají je ozbrojenci. Telefony, internet, televize i mobily, všechno bylo vyřazeno z provozu, a nikdo jim nechce prozradit, proč jsou v domě uvězněni. Mezi obyvateli domu se rychle šíří panika. Ve snaze pochopit, co se vlastně děje, jsou nuceni si navzájem pomáhat.

Pak se shora ozve další výkřik. Do přízemí, kde jsou všichni shromážděni, spadne ze třetího patra tělo. A pak útoky začnou nanovo...

Když je karanténa konečně zrušena, je jediným důkazem o tom, co se v domě událo, videokazeta ze Scottovy kamery.