Kameňák 2
Typ:
film
Žánr:
komedie
Délka:
100 min
Motto:
Pokračování úspěšné komedie Zdeňka Trošky.
Země:
Česká Republika, 2004
KAMEŇÁK 2, inspirovaný opět známými i méně známými "kamennými" vtipy, přímo navazuje na první díl. Ten končil vytrysknutím modrého "erektivního" pramene ze skály na zámku, v jihočeském KAMEŇÁKOVĚ. Jeho zázračný vliv způsobí v...

Popis

KAMEŇÁK 2, inspirovaný opět známými i méně známými "kamennými" vtipy, přímo navazuje na první díl. Ten končil vytrysknutím modrého "erektivního" pramene ze skály na zámku, v jihočeském KAMEŇÁKOVĚ. Jeho zázračný vliv způsobí v městečku nebývalý poprask a blahodárnou sílu pozná i stará Kropáčková. Jak náhle se však pramen objevil, tak i zmizel. Ale ztratil se opravdu? A kam? To ví nejlépe babka v podzámčí, která se doslova stává postrachem mladých mužů v městečku.

Ti končí jako oběti znásilnění na policii a následně v péči doktorky Heleny na psychiatrii. Policejní náčelník Pepa Novák (Václav Vydra) musí celou záležitost důkladně a hlavně urychleně vyšetřit, protože mezi oběťmi chtivé stařenky jsou i jeho podřízení. Zmizení pramene nedá spát ani místním mafiánům, neboť každá kapka by určitě přinesla "tučný peníz". Všechny stopy vedou neomylně k domku Kropáčkové. Věřili byste tomu?