Jezero
Typ:
film
Žánr:
thriller, sci-fi, mystery
Délka:
95 min
Motto:
Pod hladinou se skrývá teror
Země:
USA, 1998
Zdravotní sestra Jackie se vrací do rodného města, aby se postarala o svého umírajícího otce. Cestou způsobí dopravní nehodu, při které vážně zraní mladého muže. Přítomná policejní hlídka však její profesionální pomoc striktně odmítá. Jakým...

Popis

Zdravotní sestra Jackie se vrací do rodného města, aby se postarala o svého umírajícího otce. Cestou způsobí dopravní nehodu, při které vážně zraní mladého muže. Přítomná policejní hlídka však její profesionální pomoc striktně odmítá. Jakým překvapením pro ní je, když o den později vidí svou oběť procházet se po náměstí. Tím ale série záhad nekončí.

Její otec se úplně uzdraví, což je z lékařského hlediska naprosto nemožné. Za normálních okolností by byla Jackie šťastná, ale její otec není jediným člověkem v okolí, se kterým se udála změna. Lidé ve městě vypadají stále stejně, a přesto jsou jiní než dříve.

Její dlouholetý přítel se náhle tváří jako cizinec a syn přítelkyně prohlašuje, že jeho matka není jeho
matka. Proč se na rentgenu objevují lidé s pravou stranou nalevo a obráceně? Jackie se snaží nalézt odpovědi natyto znepokojující otázky a přitom odhaluje strašné tajemství přímo v srdci města, které jí kdysi bylo domovem.