Pauline vede návrhářskou společnost, která neustále odmítá nabídky na odkoupení firmy. Tentokrát nabízí jeden čínský podnikatel skutečně vysokou sumu, ale Pauline se do toho nechce. Nabídku však musí zvážit, protože její manželství prochází...

Popis

Pauline vede návrhářskou společnost, která neustále odmítá nabídky na odkoupení firmy. Tentokrát nabízí jeden čínský podnikatel skutečně vysokou sumu, ale Pauline se do toho nechce. Nabídku však musí zvážit, protože její manželství prochází finanční krizí. Aaron býval úspěšný podnikatel, ale nyní už dlouho nemůže najít práci. Pauline ovšem dělá starosti i něco jiného: neustále něco zapomíná a věci nechává na podivných místech. Pauline ví, že její matka zemřela na demenci, dokonce se o ni starala, takže ji straší, že ji má také. Když už je toho moc, rozhodne se jít na vyšetření. První doktorka tvrdí, že Pauline demencí netrpí, ale když se situace zhoršuje, jde Pauline za jiným lékařem. Tento lékař z testů vidí, že Pauline trpí demencí. Navíc do ordinace přijde muž, který tvrdí, že je Aaron, a Paulinina asistentka to potvrdí. Pauline tedy dostane léky a od té doby je mimo. Trpí různými halucinacemi a je pořád unavená. My ale můžeme vidět, že Aaron dopuje Pauline prášky zcela úmyslně. Aaron a Elizabeth, což je Paulinina asistentka, chtějí z Pauline udělat blázna a chtějí, aby dala Aaronovi plnou moc. Aaron by pak firmu prodal a získal by pro sebe peníze.

Aaron a Elizabeth spolu i spí. Pauline jednoho dne odhalí, o co jim jde, dál však předstírá, že bere prášky a je mimo. Zajde dokonce na policii, ale tam ji mají za blázna, takže zavolají Aarona. Pauline nakonec najde oporu až ve svojí sestře, se kterou má jinak velmi komplikovaný vztah. Deanna jí pomáhá předstírat, že je doma, zatímco se Pauline vydala za svým lékařem. Tam zjistila, že měl celou dobu k dispozici dokumentaci její matky. Pauline skutečně nic není. Navíc se u doktora dozví, že muž, který tehdy hrál jejího muže, je nyní mrtvý. Aaron ho zabil, když ho muž začal vydírat. Pauline volá Deanně, ať odnese Aaronovu košili na policii, je na ní krev mrtvého muže. Pak zamíří do firmy, kde už mezitím Aaron uzavřel obchod s čínským podnikatelem. Pauline se ale podaří sehrát scénu, která čínského podnikatele odradí, a on odchází. Elizabeth pak Pauline vyhrožuje zbraní a celé to skončí tak, že je omylem postřelen Aaron. Elizabeth je zatčena, Aaron musí do nemocnice a Pauline se rozhodla pro fúzi s jednou firmou, kterou v minulosti odmítla. Pauline uznala, že její firma potřebuje změnu. Z jednoho muže si udělala asistenta a rozhodla se, že ve firmě zaměstná i svoji sestru, kterou tam až dosud moc nechtěla.