Hodiny smrti
Typ:
film
Žánr:
thriller, drama, kriminální
Délka:
95 min
Rok:
2000
Bohatý kalifornský podnikatel Holden Avery se v Bakersfieldu loučí se svou mladou krásnou manželkou Rachel a vydá se navštívit dceru Annu. Příliš své manželce nevěří a tak ji nechá sledovat soukromým detektivem Clayem Fairfieldem. A má pravdu....

Popis

Bohatý kalifornský podnikatel Holden Avery se v Bakersfieldu loučí se svou mladou krásnou manželkou Rachel a vydá se navštívit dceru Annu. Příliš své manželce nevěří a tak ji nechá sledovat soukromým detektivem Clayem Fairfieldem. A má pravdu. Rachel je krásná zlatokopka, která touží jen po jeho penězích a ze všeho nejraději by je viděla ve formě dědictví. A protože čas jsou peníze, nehodlá čekat, až Holden zemře přirozenou cestou. Ještě téhož večera se vypraví do baru se svou přítelkyní a milenkou Carlou, aby rozjely dlouho a pečlivě připravovaný plán, jak se Holdena zbavit. Seznámí se v baru s kovbojem Travisem a Carla ho ještě téže noci přesvědčí, aby svedl Rachel.

Ona to prý vyfotí a potom budou záletnou manželku moci s pomocí kompromitujících fotografií vydírat a o zisk se rozdělí. Travis netuší, že zatímco on bude ve společnosti Rachel, chystá se Carla zavraždit Holdena a potom vše narafičit tak, aby se pro policejní vyšetřování stal hlavním podezřelým Travis. V poslední chvíli však pochopí pravdu, podaří se mu ukrýt Holdenovu mrtvolu a pak se pokusí porazit Carlu v její vlastní smrtící hře. Není to snadné. Holdenovo tělo ještě několikrát změní majitele a když odhalí pravdu o zločinu Fairfield, vraždící intrikánky se ho zbaví. Perfektní zločin se znovu zkomplikuje v okamžiku, kdy z Idaha přiletí Holdenova dcera. Dokáže Travis přelstít úskočné ženy a využít jejich nenasytnosti k tomu, aby je proti sobě poštval?