Půvabná a okouzlující komedie, kde se stane vše, co čekáte, že se stane, vznikla v roce 1991 v režii Charlese Shyera a je remakem stejnojmenného filmu z roku 1950, kdy vytvořil otce vdávajícího dceru Spencer Tracy. V nové verzi si otce zahrál...

Popis

Půvabná a okouzlující komedie, kde se stane vše, co čekáte, že se stane, vznikla v roce 1991 v režii Charlese Shyera a je remakem stejnojmenného filmu z roku 1950, kdy vytvořil otce vdávajícího dceru Spencer Tracy. V nové verzi si otce zahrál známý komik Steve Martin, kterého jste mohli vidět v celé řadě úspěšných a zdařilých komedií, např. Roxanna, Muž se dvěma mozky, Promiň, jsi ženatý nebo Letadla, vlaky a automobily, a podle kritiků byl stejně sympatický jako Tracy.

V dalších rolích se představí Diane Keatonová jako Georgeova žena Nina, Kimberly Williamsová jako Annie Banksová, Kieran Culkin (další hvězda z dětského klanu Culkinů) jako Matty Banks, George Newbern jako ženich Bryan MacKenzie a Martin Short, jehož jste mohli vidět v komediích Innerspace a Tři uprchlíci, jako Franck Eggelhoffer.