Popové princezně Hannah stoupá úspěch pořádně do hlavy. Když se v luxusním obchůdku popere se supermodelkou Tyrou Banks o jediný pár vysněných botiček, má její táta Robby Ray hvězdných manýrů své slavné dcerunky plné zuby! Chce Miley vrátit...

Popis

Popové princezně Hannah stoupá úspěch pořádně do hlavy. Když se v luxusním obchůdku popere se supermodelkou Tyrou Banks o jediný pár vysněných botiček, má její táta Robby Ray hvězdných manýrů své slavné dcerunky plné zuby! Chce Miley vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle ji z pozlátka metropole šoubyznysu Los Angels zpět do její venkovské domoviny - do Tennessee.

Je mu jasné že po dobrém by to nešlo, protože Miley venkovský život moc vadí. A tak se uchýlí k drobné lsti. Miley namluví, že poletí do New Yorku na koncert. Miley je pochopitelně v šoku, když se najednou ocitne na malém městě Crowley Corner. Ani její kamarád z dětství Travis Brody nemá zpočátku moc šancí zlepšit jí náladu. Čas ale všechno vyléčí a dříve nafoukaná Miley začíná pomalu objevovat přednosti života na farmě. Travisovi se dokonce podaří probudit v ní city!

Ti dva musí táhnout za jeden provaz,protože jistý Mr.Granger má podezření na Mileyin dvojí život a kvůli penězůmby její pečlivě střežené tajemství klidně odhalil. Bude se Miley muset na konci rozhodnout pro jeden ze dvou životu? Zůstane obyčejnou, ale spokojenou holkou Miley Stewart nebo nafoukanou popovou hvězdou Hannah Montanou?