Uběhlo 20 let od doby, kdy tehdy sedmnáctiletá Laurie Strode zažila noční můru, při které se ji pokoušel zabít její šílený bratr Michael Myers. Ač je brutální vrah již považován za mrtvého, Laurie v jeho smrt nikdy plně neuvěřila a tak pro...

Popis

Uběhlo 20 let od doby, kdy tehdy sedmnáctiletá Laurie Strode zažila noční můru, při které se ji pokoušel zabít její šílený bratr Michael Myers. Ač je brutální vrah již považován za mrtvého, Laurie v jeho smrt nikdy plně neuvěřila a tak pro jistotu sehrála svou vlastní smrt, přijala jméno Keri Tate a nyní žije se svým synem v Kalifornii, kde působí jako ředitelka prestižního internátního gymnázia.
Laurie/Kate se však nikdy nepodařilo vytěsnit Michaela ze své mysli. Vrací se v podobě nočních můr a halucinací. A tak se sedmatřicetiletá hrdinka dopuje antidepresivy, které se nebojí zapíjet alkoholem. I přesto však dokáže působit navenek vyrovnaně a střízlivě.

Děsivé sny však nabývají intenzity s příchodem svátku Halloween - tedy 20tiletého výročí Haddonfieldského pekla. Laurie/Kate si opět říká: Co když se tentorkát Michael opravdu vrátí? Možnost maniakova návratu se jeví tentokráte ještě pravděpodobnější vzhledem k tomu, že Lauriinu synu Johnovi je právě 17. Přesně tolik, kolik bylo jí, když si pro ni Mike tehdy přišel.