Nicolas Cage má nejlepší herecká léta za sebou, takže i když nám ukázky na jeho novinku Bangkok Dangerous naznačují, že s pistolemi mu to pořád ještě jde, stále má co napravovat (Ghost Ridera a Rituál mu zkrátka jen tak neodpustíme). Připravovaný...

Popis

Nicolas Cage má nejlepší herecká léta za sebou, takže i když nám ukázky na jeho novinku Bangkok Dangerous naznačují, že s pistolemi mu to pořád ještě jde, stále má co napravovat (Ghost Ridera a Rituál mu zkrátka jen tak neodpustíme). Připravovaný animák G-Force ho sice do nejvyšší herecké ligy asi nevrátí, ale na druhou stranu – kdo se může chlubit tím, že daboval militantního krtka? Hrdiny G-Force jsou tři zvířátka, která utekla z tajné laboratoře, kde na nich byly testovány všemožné látky, díky nimž se z nich staly poměrně hodně nebezpečné potvory.

Co ale mají tahle superzvířata dělat? Vracet se do přírody se jim nechce, za zadkem mají původního majitele a o nově nabytou svobodu přijít rozhodně nechtějí. Brzy však zjišťují, že jsou jedinou nadějí lidstva, které se chystá zotročit šílený miliardář. Podle námětu to vypadá, že G-Force nebude obyčejným animákem, ale rád by byl podobnou akční peckou jako třeba Úžasňákovi.

Režisér Hoyt Yeatman na velkém plátně debutuje, ale jako tvůrce vizuálních efektů je podepsán pod filmy jako Skála, Con Air nebo Armageddon a tam už mohl něco odkoukat. Zvířecí komando pod vedením krtkovitého Cage by tedy mohlo být celkem příjemnou zábavou.