Dylan (Justin Timberlake) a Jamie (Mila Kunis) rozhodně nemají na usedlý život ani pomyšlení. Když si Newyorčanka Jamie, zaměstnaná jako hledačka nových příležitostí, vyzkouší své umění na uměleckém řediteli Dylanovi z Los Angeles, kterého...

Popis

Dylan (Justin Timberlake) a Jamie (Mila Kunis) rozhodně nemají na usedlý život ani pomyšlení. Když si Newyorčanka Jamie, zaměstnaná jako hledačka nových příležitostí, vyzkouší své umění na uměleckém řediteli Dylanovi z Los Angeles, kterého přemluví, aby vzal svou vysněnou práci v New Yorku, uvědomí si oba, že jsou si velice podobní. Každý z nich má za sebou tolik zkrachovalých vztahů, že jsou ochotni zkrátka pustit lásku z hlavy a starat se jen o zábavu.

Jakmile se tedy Dylan přestěhuje do New Yorku a začnou se spolu vídat častěji, užívají si spoustu legrace a sdílejí přesvědčení, že láska je jen mýtus z hollywoodských filmů. A právě tehdy se rozhodnou vyzkoušet báječně sexy a uvědoměle dospělý experiment. Mohou dva kamarádi, kteří se teprve nedávno poznali, nejsou zadaní a pohrdají závazky, ze svého kamarádství vytěžit ještě o něco víc? Rozšíří-li své přátelství o příležitostný, zcela nezávazný sex „bez jakýchkoliv emocí“, dokáží se vyhnout všem úskalím, která se nutně objevují, pokud někdo začne být víc než pouhý kamarád?

Jako dva lidé, kteří se dobře orientují v nudných zápletkách romantických komedií, by Dylan a Jamie asi neměli být tak docela zaskočeni tím, že se jejich odvážný nápad promění v košilatou a sexy pouť do neprobádaných území, na které se sobě navzájem i svému okolí odhalí více, než kdy plánovali.