V těle boubelky
Typ:
film
Žánr:
komedie
Délka:
60 min
Motto:
Pohádkový život mladé, krásné, úspěšné a lehce naivní modelky Deb, plný nákupů, cvičení, modelingu a debat o módě, ukončí smrtelná autonehoda.
Země:
USA, 2009
Jane zastupuje v rozvodovém řízení Marii Ellis - její manžel Charles je ženatý s Emily. Přesvědčí obě manželky, aby se spojily a bigamistu zažalovaly. Případ se pak trochu zkomplikuje, Charlese totiž zastupuje Tony. Když se dozví, co manželkám...

Popis

Jane zastupuje v rozvodovém řízení Marii Ellis - její manžel Charles je ženatý s Emily. Přesvědčí obě manželky, aby se spojily a bigamistu zažalovaly. Případ se pak trochu zkomplikuje, Charlese totiž zastupuje Tony. Když se dozví, co manželkám poradila, považuje to za ránu pod pás. U soudu to vypadá, že spíš bojují mezi sebou než za své klienty. Jane ale nakonec prohlásí, že nechtěla Tonyho poškodit. Fred mezitím sleduje Kim, ta si počíná nějak zvláštně, cosi nakupuje v lékárně, a když jí pak nakoukne do tašky, najde těhotenský test. Neví nic lepšího, než říct Jane, že Kim čeká dítě s Graysonem. Jane se svěřuje Fredovi, že stále trochu doufala, že v ní Grayson uvidí "Deb" a zamiluje se do ní. Je si vědoma toho, že už se musí konečně posunout dál, a jde na rande s Tonym.