Milagros Espozito je sirotek vychovaný v klášteře. Žije tu od narození. Všichni ji přezdívají Cholito. Nejraději hraje fotbal. Chodí oblékaná jako kluk. Nejčastěji ji vidíme v červené kšiltovce. Jenže Milagros je 18 let a musí z kláštera odejít....

Popis

Milagros Espozito je sirotek vychovaný v klášteře. Žije tu od narození. Všichni ji přezdívají Cholito. Nejraději hraje fotbal. Chodí oblékaná jako kluk. Nejčastěji ji vidíme v červené kšiltovce. Jenže Milagros je 18 let a musí z kláštera odejít. Sice se jí nechce, protože tu má své kamarády, hlavně kamarádku Glorii, ale sežene si práci v bohaté rodině Di Carlo jako služebná.

Tam bydlí bezohledný podnikatel Federiko se svou ženou Luisou, vyléčenou alkoholičkou. Spolu mají dvě děti. Staršího syna Iva, který si rád užívá s dívkami, a mladší dceru Victorii. Ve vile žije ještě Federikova maminka Angelika. Také je tam bratr Luisy a jeho syn Pablo. Pablo je velice smutný mladík, upoutaný na kolečkové křeslo. Maluje obrazy, což je jeho jediná činnost, kterou dělá po smrti své přítelkyně a matk.

Milagros si docela rychle zvyká na nové prostředí. Spřátelí se se služkou Linou, které říkají Motýlek, kuchařkou Socorro, její dcera marta, tam pracuje také jako služka. Zahradníkem Ramonem, šoférem Rockym a majordomem Bernardem. Milagros se setkala s Ivem už dříve a bylo to na diskotéce. Od té doby na sebe nemohou přestat myslet. Milagros se do Iva zamiluje, jenže je nešťastná. Kolem Iva se motá sposty žen a momentálně je to Federikova sekretářka Andrea. Rocky je zase tajně zamilovaný do slečny Victorie. Pablo začíná k Milagros cítit jisté sympatie. Tajemství však skrývá Milinin medailonek Pany Marie. Ten samý měla paní Angelika. To znamená,že Milagros je nemanželská dcera Federika. Ten měl před lety poměr se služkou Rosárií.

Po čase Andrea prohlašuje, že je s Ivem těhotná. Brzy se však ukáže, že to tak není. Když už se zdálo, že by mohla být Milagros s Ivem šťastná, tak se objeví Pilar. Milinina kamarádka Glorie přišla také pracovat do vily. Když si měla Milagros brát Iva, tak dostala dopis od Luisy, že je Federikova dcera a Ivova sestra. Jenže Ivo nebyl Federikův syn, ale jistého muže jménem Nestor. O Milagros se začal zajímat právník Sergio a Ivo se vrátil zpět k Florencii. Dokonce se s ní i oženil.

Objeví se, ale i jistá žena, která tvrdí, že se jmenuje Rosario Albertiniová a je Milinina máma. Jenže to ona není,jen si nechala udělat plastiku obličeje. Brzo se to však odhalí. Ivo se s Florencií rozvedl a odjíždí s Milagros na Ibizu, kde ji vyzná lásku.Rocky s Victorií se vzali, ale jejím rodičům se to vůbec nelíbí. Lina se zase chystá na svatbu s Ivaniným nejlepším přítelem Bobym. Do vily přišel pracovat hoch jménem Chamuko a s Glorií se do sebe zamilují a chystají svatbu.

Ale nejsou jediný,svatbu chystá i Socorro s Ramonem. Komorník Bernardo se zamiloval do Marty a ona do něj. Stále tu je lstivá Pilar, která Iva unese a málem přejede autem Milagros.To se však nestana a Piliar zavřou na psychiatrickou léčebnu. Milagros s Ivem se konečně vzali a konečně byli šťastní. Stále tu však zůstává otázkou: doopravdy zemřela Mili máma?