Co se stalo s Maud?
Typ:
seriál
Žánr:
rodinný
Délka:
52 min
Motto:
12 x 52 min.
Země:
Francie, 2010
Maud Lambertová se vrací do své rodné vesnice téměř po dvaceti letech. Skandál, kvůli kterému tehdy utekla, mají všichni ještě stále v živé paměti. A těm, kteří by snad na něj chtěli zapomenout, nebo neznají jeho detaily, je někteří velmi ochotně...

Popis

Maud Lambertová se vrací do své rodné vesnice téměř po dvaceti letech. Skandál, kvůli kterému tehdy utekla, mají všichni ještě stále v živé paměti. A těm, kteří by snad na něj chtěli zapomenout, nebo neznají jeho detaily, je někteří velmi ochotně připomenou. Celá vesnice je přesvědčena, že tehdy jako sedmnáctiletá sváděla ženatého muže, jenž byl na lovu zastřelen. Z jeho smrti byl obviněn Maudin zoufalý otec Michel. Velmi brzy vyjde najevo, že Maud, která vždycky toužila stát se baletkou nebo tanečnicí, skončila na Pigalle jako striptérka. "Hlídejte své muže! Maud se vrátila." varuje své zákaznice Ghislaine, kadeřnice a největší drbna vesnice. Ani otec nevítá Maud s otevřenou náručí a ze tří dětí, které po bratrovi zbyly, je to jen malý Pierrote, který je rád, že teta přijela. Maminka jim zemřela již dávno a tak vedle kavárny, zatvrzelého otce, zůstali po smrti bratra tři sirotci, kteří by podle zákona měli jít do dětského domova.

Notáře navštíví Maud se svým otcem a čeká ji největší překvapení jejího života. Přijmout bratrovo přání by znamenalo obrátit svůj osud naruby.