A co miluje Holly na své starší sestře Valerii? Vše jen aby nemusela jít s otcem do Japonska. Stalo se už totiž pravidlem, že vždy, když Holly někde zapustí kořeny, otce povýší a musí se znovu stěhovat. Tentokrát by raději zůstala bydlet v Big...

Popis

A co miluje Holly na své starší sestře Valerii? Vše jen aby nemusela jít s otcem do Japonska. Stalo se už totiž pravidlem, že vždy, když Holly někde zapustí kořeny, otce povýší a musí se znovu stěhovat. Tentokrát by raději zůstala bydlet v Big Apple u sestry. Nejprve jí však musí dokázat, že jejich soužití bude perfektní... Holly Tyler (Amanda Bynesová) má 16 let a netouží následovat svého otce do Japonska. Navštíví tedy svoji starší sestru Valerii (Jennie Garthová) a snaží se představit v tom nejlepším světle a nenápadně dokázat, že právě ona by byla její nejlepší spolubydlící.

Jelikož Valerie vyznává Feng Shui, představí Holly svůj byt přesně podle těchto pravidel. Postel je tedy v kuchyni, aby směřovala na sever a otázka přítele Garyho (Wesley Jonathan), zda má přinést noční lampu nebo otevřít ledničku, je absolutně namístě. Ba co hůř Holly ohrozí i sestřinu kariéru PR manažerky v marketingové firmě, když na prezentačním večírku vyhodí Tonyho skateboard a pak se ještě během jeho skateovaní na vypůjčeném skateboardu vynoří přímo uprostřed jízdní dráhy a Tony Hawk skončí na plně prostřených stolech. Naštěstí Valerie bere vše s humorem. Koneckonců kdyby Holly odešla do Japonska, s kým by se hádala a komu by mohla předat své zkušenosti...?