Phoebe (Alyssa Milano) přišla v New Yorku o práci a tak se vrací do San Francisca, aby bydlela se svými sestrami. Její starší sestra Piper (Holly Marie Combs) ji přivítá s nadšením, ale nejstarší z nich Prue (Shannen Doherty) ne. Obviňuje...

Popis

Phoebe (Alyssa Milano) přišla v New Yorku o práci a tak se vrací do San Francisca, aby bydlela se svými sestrami. Její starší sestra Piper (Holly Marie Combs) ji přivítá s nadšením, ale nejstarší z nich Prue (Shannen Doherty) ne.

Obviňuje Phoebe z toho, že kvůli ní se jí rozpadl vztah. Ještě v ten samý večer si Phoebe a Piper hrají se starou spiritualistickou tabulkou a najednou její ručička začne ukazovat sama od sebe písmena, z kterých vznikne slovo podkroví. Phoebe se tam vydá a najde tam starou, rodinnou knihu kouzel.

Přečte z ní zaklínadlo a to obnoví moc všech sester, které jejich babička uspala když byli ještě malé. Na druhý den sestry zjistí, že každá z nich má jinou schopnost. Prue má schopnost telekineze, Piper umí zmrazovat čas, Phoebe má předtuchy budoucnosti. Brzy se ukáže že není vše tak jednoduché jako to na první pohled vypadá.