Aby Rebeka Baylissová vyplnila poslední přání zesnulé matky, vypravila se na venkov za dědečkem, kterého nikdy neviděla, neboť matka se s rodinou před léty rozešla. Navzdory tomu přijal starý pán vnučku vlídně. V jeho domě bydlí také Rebečina...

Popis

Aby Rebeka Baylissová vyplnila poslední přání zesnulé matky, vypravila se na venkov za dědečkem, kterého nikdy neviděla, neboť matka se s rodinou před léty rozešla. Navzdory tomu přijal starý pán vnučku vlídně. V jeho domě bydlí také Rebečina teta Molly se synem Eliotem. Přechodně tam pobývá i Joss Gardner, který panu Baylissovi restauruje nábytek.

Rebeka se k němu zpočátku chová nevraživě, její pocity se však postupně mění v přátelství - a časem přerostou v cosi ještě hlubšího. Molly a Eliot se ale obávají, že by dědeček mohl změnit závěť ve prospěch nově přivandrovalé příbuzné, a vymýšlejí, jak takové nebezpečí odvrátit. Rozhodnou se, že nejlepší bude, když si Eliot získá lásku své sestřenice. Pokud by se s ní oženil, měl by dědictví zajištěno hned ze dvou stran.