Winona Ryder, Ethan Hawke a Ben Stiller ve smutně romantické komedii o mladé generaci odchované seriálem Melrose Place, o hledání zaměstnání, lásky a smyslu života. Jako jeden z nejlepších absolventů vysoké školy by měla být Lelaina Pierce...

Popis

Winona Ryder, Ethan Hawke a Ben Stiller ve smutně romantické komedii o mladé generaci odchované seriálem Melrose Place, o hledání zaměstnání, lásky a smyslu života. Jako jeden z nejlepších absolventů vysoké školy by měla být Lelaina Pierce (Winona Ryder) předurčena k velkým cílům. Místo toho pracuje jako produkční asistentka nesnesitelného moderátora ranní televizní show (John Mahoney). Ve svém volném čase natáčí jízlivý a často až urážející videodokument o svých vrstevnících: promiskuitní spolubydlící Vickie (Janeane Garofalo), o Sammym (Steve Zahn), který potlačuje svou přirozenou sexualitu, a o svém nejlepším kamarádovi Trayovi (Ethan Hawke), velmi nadaném rebelovi bez přirozené životní motivace.

Lelaina se seznámí s Michaelem (Stiller), ambiciózním producentem, který chce uvést její dokument v televizi. Lelaina se rázem ocitne uprostřed podivného milostného trojúhelníku. Na jedné straně stojí zajištěný, materialistický Michael a na druhé věčně filozofující, přitažlivý Tray.