Body Bags: Historky z márnice
Typ:
film
Žánr:
sci-fi, horor, tv film
Délka:
91 min
Země:
USA, 1993
Sklouzněte do pitevny a nakoukněte do smrtících záznamů nejlepšího současného mistra hororu - režiséra Johna Carpentera - a vychutnejte si jeho tři morbidní krvavé povídky. Robert Carradine a David Naughton rozpumpují vysokooktanový horor,...

Popis

Sklouzněte do pitevny a nakoukněte do smrtících záznamů nejlepšího současného mistra hororu - režiséra Johna Carpentera - a vychutnejte si jeho tři morbidní krvavé povídky. Robert Carradine a David Naughton rozpumpují vysokooktanový horor, jakmile se ďábelský masový zabiják vrhá na svou obět - BENZÍNOVÁ PUMPA.

Stacy Keach, Deborah Harry a rocková superhvězda Sheena Easton dostávají kapky v tomto nejen vlasy, ale i žaludky zvedajícím příběhu - VLASY. Poslední příběh bere do svých rukou hostující režisér Tobe Hooper a posílá Marka Hamilla a Twiggy, aby se podívali nadpřirozenému krvavému zlu na zoubek - OKO. Takže se pořádně zapněte do svého pytle a rozklepejte se hrůzou spolu s Johnem Carpenterem v tomto šokujícím festivalu hrůzy, po kterém budete chtít více a více.